ساخت وبلاگ جدید
ساخت وبلاگ جدید و حرفه ای در چند ثانیه
مرباي سيب يک صبحانه خوشمزه، مفيد و پر انرژي است.

مرباي سيب

مرباي سيب يکي از مربا هايي است که مي‌توان آن را در تمام فصل هاي سال درست کرد. اين مرباي خوش طعم و عطر علاوه بر صبحانه ، براي دسر هم مناسب است. براي تهيه مرباي سيب بهتر است از سيب زرد استفاده شود.


مواد لازم تهيه مرباي سيب :



  • سيب: يک کيلو

  • سرکه سفيد: نصف ليوان

  • شکر: 700 گرم

  • آب: 2 ليوان

  • چند قطره گلاب در صورت تمايل


طرز تهيه مرباي سيب


طرز تهيه مرباي سيب :


سيب را پوست گرفته و به صورت نگيني يا نيم دايره خرد کنيد.


روي تکه هاي سيب مقداري آب و نصف ليوان سرکه سفيد بريزيد و بگذاريد يک ساعت بماند. اين کار باعث مي‌شود سيب سياه نشده و هنگام پخت خوش رنگ تر و ترد تر شود.


دو ليوان آب روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. پس از جوش آمدن، شکر را به آن بيفزاييد. به هيچ وجه شکر را در آب هم نزنيد. بگذاريد شکر کم کم آب شود تا قوام بيايد. اگر سيب ترش است، از 800 گرم شکر استفاده کنيد.


سيب را بدون اينکه روي آن آب بگيريد، از صافي رد کنيد. سپس آن را به شربت قوام آمده افزوده، بگذاريد سيب با حرارت ملايم بپزد.


اگر دوست داريد رنگ مربا قرمز شود، پس از نيم ساعت که سيب پخت، در قابلمه را بگذاريد. اگر در قابلمه کيپ نيست، دمکني بگذاريد. حدود يک تا دو ساعت زمان مي‌برد تا رنگ مربا به قرمزي بزند. اگر مي‌خواهيد رنگ مربا زرد باشد، نيازي نيست در قابلمه را ببنديد و دمکني بگذاريد.


پس از گذشت اين مدت، کمي از شربت مربا در نعلبکي ريخته و آن را در يخچال بگذاريد. پس از سرد شدن، نعلبکي را به صورت دايره وار بچرخانيد. اگر شهد به آرامي حرکت کرد، يعني مربا آماده است.


در صورت تمايل مي‌توانيد در اواخر پخت چند قطره گلاب در مربا بريزيد.


پس از سرد شدن مربا را در شيشه ريخته و در يخچال بگذاريد. اين مربا تا دو سال در يخچال ماندگاري دارد.


براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود طرح بوم(برنامه ویژه مدرسه) دانلود رایگان مجموعه جدیدترین ها به اندام Jarrick کانون فرهنگی و هنری منظران موعود مقالات و پژوهش های حوزه آموزش و یادگیری چرم های دست دوز چرم ستاره Heather ProlineCo gardeshgari