ساخت وبلاگ جدید
ساخت وبلاگ جدید و حرفه ای در چند ثانیه
اناربيج يکي از غذاهاي گيلاني خوش طعم است.

اناربيج

اناربيج يکي از غذاهاي شمالي است که شباهت زيادي به فسنجان دارد. اناربيج که در واقع نوعي خورشت است، با برنج سرو مي‌شود و طعم آن ترش است. براي آشنايي با طرز تهيه اين خورشت خوشمزه گيلاني با مجله دلتا همراه باشيد.


مواد لازم تهيه اناربيج :



  • مغز گردو: 350 گرم

  • سبزي: يک کيلو

  • گوشت چرخ کرده: نيم کيلو

  • پياز: يک عدد

  • رب انار يا آب انار ترش به ميزان لازم

  • نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم


خورشت اناربيج


طرز تهيه اناربيج :


مغز گردو را خوب بساب?د تا نرم شود.


سبزى اناربيج شامل تره، جعفرى، گشن?ز و نعناع است. به نسبت مساوي يک کيلو از اين سبزي ها را پاک کن?د و خوب بشوييد. وقتي سبزي خشک شد، آن را ساطوري خرد کنيد.


سبزي خرد شده را با مقداري روغن تفت دهيد تا کمي سرخ شود. همين که رنگ سبزي کمي تغيير کرد، کافي است و نيازي نيست تيره شود.


پ?از را ريز رنده کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنيد. به آن نمک و فلفل افزوده و با هم مخلوط کنيد.


سپس کوفته هاى کوچک قلقل? به اندازه ?ک گردو درست کرده و کنار بگذار?د .


گردوى سابيده شده را با 4 ل?وان آب و کمى زردچوبه رو? حرارت م??م بگذاريد تا بپزد و مانند فسنجان به روغن ب?فتد.


پس از پخت گردو، سبزى سرخ شده را بيفزاييد و دوباره روي حرارت بگذار?د تا سبزي بپزد.


سپس کوفته ها را در خورشت در حال جوش گذاشته و حرارت را ز?اد کن?د تا خورشت از جوش ن?فتد و کوفته ها باز نشوند.


رب انار ?ا آب انار ترش را به خورشت افزوده، بگذار?د روى حرارت م??م بجوشد.


وقتي کوفته ها پخته شدند و خورشت جا افتاد، آن را از روي حرارت برداريد.


غلظت انارب?ج با?د مانند خورشت فسنجان و کم آب باشد.


در صورت تمايل مي‌توانيد دانه هاي انار روي خورشت بريزيد و آن را تزيين کنيد.


به هيچ وجه از شکر در اناربيج استفاده نکنيد. اين غذا بايد ترش باشد.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پسماند Jennifer Red اهواز درس انجمن علمی انستیتو مهندسی نفت دانشگاه تهران دختری به نام آیه Matthew دانلود نسخه اندروید pes2019 بدون دیتا آموزش تایپوگرافی لوگو سرویس طلایی